Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 889 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,50 g |
Tuky | 34,25 g |
Vláknina | 12,97 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 267,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová slezina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Oz
Moje poznámka
Plněná vepřová slezina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2Oz
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
vepřová slezina,
slezina recept,
slezina recepty,
recept vepřová slezina,
slezina,
slezina,
recept slezina,
recept na slezinu,
vepřova slezina recepty,
jak uvařit slezinu,
vepřové sleziny,
připrava veprove sleziny,
recept na nadivane veprove srdce,
vepřové slezina,
recept na sleziny,
polévka ze sleziny,
příprava sleziny k jídlu,
vep. slezina
Suroviny:
slezina vepřová,
cibule,
kmín celý,
pepř mletý,
vejce,
majoránka,
rýže,
rohlík,
česnek
Komentáře (8)
Pokud do poznámky uvedeš ještě i jiné druhy náplní,tak budu velice ráda
Krásný nápad.
Dovolím si přidat fotopostup přípravy před plněním pro ty,kteří by o recept měli zájem.Pokud nebudou fotky vyhovovat,odstraním je
K plnění je lepší zakoupit víc"masitější"silnější kusy sleziny
Já slezinu rozříznu napůl(líp se plní)odstraním tuk a středem sleziny proříznu hodně ostrým,úzkým nožem tunýlek po celé délce.Slezina se lépe prořezává, když ji po obou stranách zlehka stlačíme-viz foto.
Na závěr proříznutý tunýlek ještě o malinko zvětšíme zasunutím prstu. Takto proříznutá slezina se velice dobře plní kávovou lžičkou, nebo mikrotenovým sáčkem do kterého se prostřihne větší otvor.