Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,94 g |
| Tuky | 17,98 g |
| Vláknina | 23,38 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Moje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 6 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
Hajecna Katka před 27 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 37 minutami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 48 minutami
Guláš staré rančerky
ErikaU před 57 minutami
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 58 minutami
České housky-rohlíky
RadunkaD před 1 hodinou
Jablečná buchta s čokoládovou polevou
snezurka před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 4 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
nejlepší recept na pstruha,
pstruh,
úprava pstruha,
recept pstruh,
recepty na pstruha,
recepty na pstruhy,
recept na pstruha,
recept na pstruhy,
top recepty pstruh,
recepty na úpravu pstruha,
recepty pstruh,
pstruh v remosce,
pstruh nejlepší recept,
jak upravit pstruha,
pstruh recepty,
nejlepší recepty na pstruha,
úprava pstruhů,
recepty ze pstruha,
pstruh remoska
Suroviny:
pstruh,
máslo,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
olej,
brambory,
máslo,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (15)
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina.
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného.
Vďaka
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření