Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,10 g |
| Tuky | 31,70 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 203,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Moje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 8 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 3 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 4 hodinami
Květákové placičky
Valis před 5 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 6 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 6 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 8 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 8 hodinami
Tématické fráze:
brambory v sacku,
brambory pečené v sáčku,
pečené brambory v sačku,
recepty sádlové,
brambory v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambor,
sáček na brambory,
sádlove hranolky,
maso pečené v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambory,
sáčky na brambory,
maso v pecicim sacku,
recepty v pecicim sacku,
recepty pečící sáčky,
sáčky na pečení recepty,
sadlove doba peceni,
ražniči v pečícím sáčku,
doba pečení v sáčku,
pečící sácek recept,
peceni brambori v sacku
Suroviny:
brambory rané,
kmín celý,
sádlo,
sůl,
čerstvé bylinky,
sáček pro pečení v troubě
Komentáře (19)