Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 577 kJ / 5 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
Tuky | 151,52 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1 001,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová Karkulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8v1
Moje poznámka
Jahodová Karkulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8v1
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 4 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 21 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 9 minutami
Domácí lasagne
Veronika834 před 20 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 39 minutami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Tiramisu od babičky
Anny12 před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 1 hodinou
Masová směs na špagety
MiroslavB před 3 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jahodové dobroty,
buchta karkulka,
jahodová dobrota,
rozmixovane jahody,
dobroty z jahod,
dort červená karkulka,
rezy cervena karkulka,
moucnik cervena karkulka,
jahodove recepty,
babicovy dobroty medová srdíčka,
jahodová srdíčka,
koláč z rozmixovaných jahod,
karkulcin rez,
recept dort karkulka,
babicovy dobroty 30.3. 2013,
babicovy dobroty 30.10. dnes recepty,
jahodove srdicko,
babicovy dobroty jahodovy kolac,
recept buchta karkulka,
karkulka dort recept
Suroviny:
jahody,
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
vejce,
prášek do pečiva
Komentáře (8)
Ako dlho sa to má piect a pri koľkých stupňoch?
Alebo - ako poznám, že je to už upečené?
Je potrebné nejak upravovať (vymazat, posypat mukou...) plech?