Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Moje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 10 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 10 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 11 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 12 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 14 hodinami
Tématické fráze:
kureci steak,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí stehenní steak recept,
kuřecí stehenní steaky recepty,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky,
kuřecí stehenní steaky recept,
maso po mlynarsku,
jak udělat kuřecí steak,
kuřecí stehenní steaky,
kuřecí steaky recept,
kuřecí steak recepty,
kuřecí steaky recepty,
řízek po mlynářsku,
kuřecí stehenní maso recept,
kuřecí steheni steak,
stehenní kuřecí maso recepty,
recept na kuřecí steak,
recepty na kuřecí steaky,
kureci stejk
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
mouka hladká,
tuk na smažení,
bylinky,
uzenina
Komentáře (14)
"...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?"
Patrně jste rcp ne úplně pochopila...
Zabalit jedno stehno kol dokola do jeho vlastní kůže (a o to tu jde!!!) tak to by dokázal snad jen Houdini
Sýr?
I když mi přijde dekadentní cpát do kde čeho sýr (podobně jako kde co pod sýrem zapékat), tak to nemohu zcela vyloučit... Ta fotečka je asi tři roky stará a možné to tedy je, už si nevzpomínám...
Patrně ráčíte hledat chloupek na dlani..., ale já nejsem jinačejší
S názvem máte, do jisté míry, pravdu: steak = řízek, řez
Ale já mám také pravdu (do jisté míry, hihi): podle gastroslovníku je STEAK m.j. i "anglicky krátce opečené (zejména hovězí) maso"
Původně se rcp zoval jinak: http://www.labuznik.cz/recept/kure-po-mlynarsku/ ale poté, co jsem si v krámu kde nakupuji drůbež, přečetl že to mají označeno jako "stehenní stejk" tak jsem název pozměnil. Takže raď kočičko, raď pejsku, kde je pejsek zakopán, he
Ale když navrhnete název, který by vyhovoval vašemu jemnocitu, tak ho třeba, samozřejmě s vaším dovolením a práva na ©, použiji
A proč?
"Porce poprášíme moukou (ale nemusíme)"
...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?