Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Moje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 22 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 22 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 40 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 51 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 1 hodinou
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
kureci steak,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí stehenní steak recept,
kuřecí stehenní steaky recepty,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky,
kuřecí stehenní steaky recept,
maso po mlynarsku,
jak udělat kuřecí steak,
kuřecí stehenní steaky,
kuřecí steaky recept,
kuřecí steak recepty,
kuřecí steaky recepty,
řízek po mlynářsku,
kuřecí stehenní maso recept,
kuřecí steheni steak,
stehenní kuřecí maso recepty,
recept na kuřecí steak,
recepty na kuřecí steaky,
kureci stejk
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
mouka hladká,
tuk na smažení,
bylinky,
uzenina
Komentáře (15)
"...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?"
Patrně jste rcp ne úplně pochopila...
Zabalit jedno stehno kol dokola do jeho vlastní kůže (a o to tu jde!!!) tak to by dokázal snad jen Houdini
Sýr?
I když mi přijde dekadentní cpát do kde čeho sýr (podobně jako kde co pod sýrem zapékat), tak to nemohu zcela vyloučit... Ta fotečka je asi tři roky stará a možné to tedy je, už si nevzpomínám...
Patrně ráčíte hledat chloupek na dlani..., ale já nejsem jinačejší
S názvem máte, do jisté míry, pravdu: steak = řízek, řez
Ale já mám také pravdu (do jisté míry, hihi): podle gastroslovníku je STEAK m.j. i "anglicky krátce opečené (zejména hovězí) maso"
Původně se rcp zoval jinak: http://www.labuznik.cz/recept/kure-po-mlynarsku/ ale poté, co jsem si v krámu kde nakupuji drůbež, přečetl že to mají označeno jako "stehenní stejk" tak jsem název pozměnil. Takže raď kočičko, raď pejsku, kde je pejsek zakopán, he
Ale když navrhnete název, který by vyhovoval vašemu jemnocitu, tak ho třeba, samozřejmě s vaším dovolením a práva na ©, použiji
A proč?
"Porce poprášíme moukou (ale nemusíme)"
...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?