Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Moje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 14 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 18 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 26 minutami
Cikánské řízky
hd.monthy před 37 minutami
Pečená švestková povidla
Katerain před 1 hodinou
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 1 hodinou
Domácí kečup
Marfyk před 2 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 2 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 3 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kureci steak,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí stehenní steak recept,
kuřecí stehenní steaky recepty,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky,
kuřecí stehenní steaky recept,
maso po mlynarsku,
jak udělat kuřecí steak,
kuřecí stehenní steaky,
kuřecí steaky recept,
kuřecí steak recepty,
kuřecí steaky recepty,
řízek po mlynářsku,
kuřecí stehenní maso recept,
kuřecí steheni steak,
stehenní kuřecí maso recepty,
recept na kuřecí steak,
recepty na kuřecí steaky,
kureci stejk
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
mouka hladká,
tuk na smažení,
bylinky,
uzenina
Komentáře (15)
"...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?"
Patrně jste rcp ne úplně pochopila...
Zabalit jedno stehno kol dokola do jeho vlastní kůže (a o to tu jde!!!) tak to by dokázal snad jen Houdini
Sýr?
I když mi přijde dekadentní cpát do kde čeho sýr (podobně jako kde co pod sýrem zapékat), tak to nemohu zcela vyloučit... Ta fotečka je asi tři roky stará a možné to tedy je, už si nevzpomínám...
Patrně ráčíte hledat chloupek na dlani..., ale já nejsem jinačejší
S názvem máte, do jisté míry, pravdu: steak = řízek, řez
Ale já mám také pravdu (do jisté míry, hihi): podle gastroslovníku je STEAK m.j. i "anglicky krátce opečené (zejména hovězí) maso"
Původně se rcp zoval jinak: http://www.labuznik.cz/recept/kure-po-mlynarsku/ ale poté, co jsem si v krámu kde nakupuji drůbež, přečetl že to mají označeno jako "stehenní stejk" tak jsem název pozměnil. Takže raď kočičko, raď pejsku, kde je pejsek zakopán, he
Ale když navrhnete název, který by vyhovoval vašemu jemnocitu, tak ho třeba, samozřejmě s vaším dovolením a práva na ©, použiji
A proč?
"Porce poprášíme moukou (ale nemusíme)"
...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?