Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,36 g |
Tuky | 92,92 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, necháme vychladnout a nakrájíme na silnější plátky. Houby si namočíme do vývaru, nebo jen vody a cca 10 minut povaříme.
Krok 2: Připravíme si zapékací misku, dno vyložíme plátky brambor, osolíme, opepříme, posypeme kořením adžika a houbovým kořením.
Krok 3: Na brambory poklademe plátky filé, osolíme, opepříme, posypeme kořením adžika, houbovým kořením, zázvorem a poklademe houbami. Jako poslední vrstva budou opět plátky brambor, opět osolíme, opepříme a posypeme kořením adžika.
Krok 4: Zapékací misku vložíme do vyhřáté trouby, pečeme 10 minut na plný výkon, pak zalijeme smetanou s 2 rozšlehanými vejci a zapékáme dorůžova (každý dle typu trouby), já zapékal cca 35 minut.
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROz0
Moje poznámka
Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ROz0
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 40 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 44 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 50 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapecene rybí filé recepty,
zapecene brambory s rybou,
filé na houbách,
filé zapečené,
rybí filé na houbách,
zapečené rybí filé,
zapečené rybí file recept,
zapekane rybi file,
zapečené rybí filé v alobalu,
zapékané brambory s rybou,
recept zapékané rybí filé,
zapečené filé v alobalu,
recept zapečená ryba s bramborama,
zapékané filé s bramborem,
zapečené filé s bramborama,
zapečené rybý filé,
recept zapecena ryba,
zapečené ryby,
rybí filé zapečené,
zapečená ryba
Suroviny:
filet rybí,
smetana ke šlehání,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín celý,
zázvor mletý,
koření adžika,
koření houbová variace,
houby sušené,
vejce
Komentáře (36)
Šimone, díky za komentář a Vám všem za bodíky
Muj poslední nákup v kauflandu však dopadl trošku jinak, popletl jsem hlívu se steakovými žampiony, ale i ty byly moooc mňamozní
Normální a zdravá houba (jakákoli, nejen hlíva) po dušení apod nesmí být tvrdá, to je nesmysl, navíc kontroluj, jak píše Mirka!!! Vše jinak je na reklamaci!!Nesměj ji mít ve skladu půl roku (teď úmyslně přeháním
Jinak díky holky, vaše kometáře a bodíky moc potěšily