Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní ovárek z bůčku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

11. 4. 2010 18:30

Suroviny

Porce: dle strávníků a váhy masa

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota14 060 kJ / 3 361 kcal
Bílkoviny149,20 g
Tuky297,28 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol460 mg
Sodík604 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo vaří maso s kostí, pozná, že je uvařené tehdy, když jde kost hezky vyndat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Nadia22

15. 7. 2016 20:08

Takhle jsme varili bucek taktez, akorat ve vode. Kdyz vychladl, tak jme ho cely obalili v susene cervene paprice a krajeli na tenke platky. Jedl se za studena......Takze ted to zkusim v tom pive. Doufam, ze nebude met horkou chut......:-Q

Anna Kocikova

31. 5. 2011 10:26

:-OZajímavý receptík na mě koukl z náhodných;-):-))Ukládám a+28:yes:posílám:yes:

thomassinno

13. 4. 2010 10:45

Lemarti: Chlapský receptík to asi bude, už jen kvuli tomu pivečku :-)

lemarti

12. 4. 2010 22:12

Jo snad se dámy neurazíte když napíšu-chlapský recept:-D:-D+19:-)

thomassinno

12. 4. 2010 13:05

Děkuju za bodíky, je to opravdu famozní chuť, Vaclave , vyzkoušej, nebudeš litovat :-K

Simona Skolakova

12. 4. 2010 10:31

Tome:-O:-O:-Ozírám,ale jistě supr mňamka:yes:dávám bodík:yes::-K

Vaclav Fronek

12. 4. 2010 08:37

Tome.Už mne napadlo ledacos. Ale TOHLE ? Ten bůček u mne vede i když nevím jak to vaření v pivu prosadím. Zkusím zabojovat. Nejprve v malém množsttí a pak až jak uspěju..Uvidím. +bodík 16

Paprika

12. 4. 2010 08:29

:-O:-O no to je něco :yes::yes:

yanull

12. 4. 2010 04:33

Sama za sebe i z ohlasů cítím, že toto bude bašta, jen mě tak ještě napadá, nedal by se zpracovat i vývar? Nějaká pivní polévečka z pěkného masíčka by možná byla stejně dobrá. :-p;-):-)+ 14

eva hubova

12. 4. 2010 00:33

S tím pivem to bude dobrota:-p:yes:+13

pipre

11. 4. 2010 20:54

Tome, bezva recept:yes:+12.

thomassinno

11. 4. 2010 20:51

Děkuj Vám šem za milé konentíky, opravdu vyzkoušejte, ta chut je prostě super :-K

Jenda1

11. 4. 2010 20:36

Tomáši, tento recept je moje krevní skupina:-p:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::yes: +11

jana73

11. 4. 2010 20:35

Tome paráda:yes:

Iljusa

11. 4. 2010 20:28

Velmi zajímavá kombinace - přímo výzva k vyzkoušení ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: ovarek recepty z bůčku pivní buček vepřový ovárek bucek ovarek chlapský bůček jak zpracovat bůček recept na ovárek vaření bůčku menu z bucku vaření jak uvařit ovárek ovarek recept česnekovy buček na pivě ovárek recepty nejlepší ovárek jak se jí ovarek bůček recept pikantni ovarek pivní lednice pečený bůček v kapustovém listu

Suroviny: bůček, pivo světlé, sůl, pepř, bobkový list, česnek, voda

TopRecepty.cz

Pivní ovárek z bůčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z68Z