Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 540 kJ / 129 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,04 g | 
| Tuky | 0,34 g | 
| Vláknina | 11,76 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 17 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 25,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Cibulku a česnek oloupeme. Cibulky spaříme vřelou vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou a otřeme.
	Krok 2: Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak, že je držíme za druhou stranu porce asi na jednu minutu. Potom osolíme a opepříme.
	Krok 3: Osmažíme v horkém tuku cibulku a česnek.
	Krok 4: Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kotlety po Brněnsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k55
Moje poznámka
					
				
Kotlety po Brněnsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k55
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 21 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							český rozhlas brno apetit recepty apetitu, 
						
						
							český rozhlas brno-recepty, 
						
						
							brno.rozhlas.cz recepty, 
						
						
							cesky rozhlas apetit recepty, 
						
						
							brno.rozhlas.cz, 
						
						
							brno.rozhlas.cz apetit, 
						
						
							apetit recepty, 
						
						
							maso po brněnsku, 
						
						
							český rozhlas apetit, 
						
						
							vepřové po brněnsku, 
						
						
							nejlepší recepty z kotlety, 
						
						
							vepřové kotlety recepty, 
						
						
							rozhlas.cz apetit recepty, 
						
						
							nejlepší recepty na kotlety, 
						
						
							tv paprika recepty, 
						
						
							ceský rozhlas brno-apetit, 
						
						
							www cesky rozhlas apetit recepty, 
						
						
							český rozhlas recepty, 
						
						
							rozhlas.cz-apetit, 
						
						
							recepty apetit
						
					
						Suroviny:
						
							kotleta, 
						
						
							cibulka, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							tuk na smažení
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (2)