Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 540 kJ / 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety po Brněnsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k55
Moje poznámka
Kotlety po Brněnsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k55
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 35 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 41 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
český rozhlas brno apetit recepty apetitu,
český rozhlas brno-recepty,
brno.rozhlas.cz recepty,
cesky rozhlas apetit recepty,
brno.rozhlas.cz,
brno.rozhlas.cz apetit,
apetit recepty,
maso po brněnsku,
český rozhlas apetit,
vepřové po brněnsku,
nejlepší recepty z kotlety,
vepřové kotlety recepty,
rozhlas.cz apetit recepty,
nejlepší recepty na kotlety,
tv paprika recepty,
ceský rozhlas brno-apetit,
www cesky rozhlas apetit recepty,
český rozhlas recepty,
rozhlas.cz-apetit,
recepty apetit
Suroviny:
kotleta,
cibulka,
česnek,
sůl,
pepř,
petrželka,
pažitka,
tuk na smažení
Komentáře (1)