Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Moje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 29 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 9 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 10 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 13 hodinami
Tématické fráze:
buchta z remosky,
buchta v remosce,
moučníky z remosky,
buchta do remosky,
buchty z remosky,
remoska recepty,
cuketová buchta z remosky,
moučník v remosce,
moučník z remosky,
recepty z remosky,
buchty v remosce,
recepty do remosky,
moučníky v remosce,
buchty do remosky,
remoska recepty moučníky,
recepty v remosce,
moučník do remosky,
remoska moučníky,
bábovka z remosky,
remoska buchta
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (15)
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.