Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Moje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 7 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 2 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 4 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 5 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 6 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 6 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 7 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 8 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 8 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 9 hodinami
Tématické fráze:
buchta z remosky,
buchta v remosce,
moučníky z remosky,
buchta do remosky,
buchty z remosky,
remoska recepty,
cuketová buchta z remosky,
moučník v remosce,
moučník z remosky,
recepty z remosky,
buchty v remosce,
recepty do remosky,
moučníky v remosce,
buchty do remosky,
remoska recepty moučníky,
recepty v remosce,
moučník do remosky,
remoska moučníky,
bábovka z remosky,
remoska buchta
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (15)
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.