Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Moje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 25 minutami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 44 minutami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 1 hodinou
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Vevik před 3 hodinami
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 3 hodinami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 14 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 15 hodinami
Tématické fráze:
buchta z remosky,
buchta v remosce,
moučníky z remosky,
buchta do remosky,
buchty z remosky,
remoska recepty,
cuketová buchta z remosky,
moučník v remosce,
moučník z remosky,
recepty z remosky,
buchty v remosce,
recepty do remosky,
moučníky v remosce,
buchty do remosky,
remoska recepty moučníky,
recepty v remosce,
moučník do remosky,
remoska moučníky,
bábovka z remosky,
remoska buchta
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (15)
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.