Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 113 kJ / 266 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,87 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,03 g |
| Sacharidy | 64,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Reďkovku aj zeler na tenko nakrájame.
Krok 2: Vodu zvaríme s octom a feniklom, rozpustíme soľ, po miernom schladnutí vmiešame med a rozpustíme. Zalejeme reďkovku so zelerom, necháme odstáť v chladničke do druhého dňa. Množstvo surovín je orientačné, použila som hrnček o objeme 250 ml.
Zveřejněno 6. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2MA
Moje poznámka
Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2MA
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 18 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 19 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 5 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 6 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 6 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 7 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 8 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 8 hodinami
Uherská pěna
Daami před 10 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 11 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 11 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná ředkev recepty,
recepty na ředkvičky,
smoothie redkvicka,
ředkvičky ve sladkokyselém nálevu,
nakládané žluté ředkvičky,
co je cesky redkovka,
marinované ředkičky
Suroviny:
ředkvičky,
celer řapíkatý,
voda,
ocet,
med,
sůl,
fenykl,
koření
Komentáře (5)
Dík!