Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 113 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,87 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 64,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Reďkovku aj zeler na tenko nakrájame.
Krok 2: Vodu zvaríme s octom a feniklom, rozpustíme soľ, po miernom schladnutí vmiešame med a rozpustíme. Zalejeme reďkovku so zelerom, necháme odstáť v chladničke do druhého dňa. Množstvo surovín je orientačné, použila som hrnček o objeme 250 ml.
Zveřejněno 6. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2MA
Moje poznámka
Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2MA
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 37 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 41 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 4 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 4 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná ředkev recepty,
recepty na ředkvičky,
smoothie redkvicka,
ředkvičky ve sladkokyselém nálevu,
nakládané žluté ředkvičky,
co je cesky redkovka,
marinované ředkičky
Suroviny:
ředkvičky,
celer řapíkatý,
voda,
ocet,
med,
sůl,
fenykl,
koření
Komentáře (5)
Dík!