Smažená plněná lilková kolečka
Smažená lilková kolečka plněná šunkou a sýrem jsou lahodnou kombinací křehkého lilku a rozpuštěného sýra se šťavnatou šunkou. Tento pokrm přináší výraznější chutě, které společně vytvářejí neodolatelnou lahůdku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 229 kJ / 1 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,86 g |
| Tuky | 56,87 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 844 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 5,92 g |
| Sacharidy | 8,90 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená plněná lilková kolečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vLl
Moje poznámka
Smažená plněná lilková kolečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vLl
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
nej recept lilek,
bezmasý oběd,
bezmasé obědy recepty,
bezmasé recepty,
smazena zebra,
plnena cuketova kolecka,
cuketa smazena
Suroviny:
lilek,
sůl,
šunka,
sýr mozzarella,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (12)
Děkuju všem za milé komentáře, budu ráda, pokud vyzkoušíte
Díky za milé komentáře