Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi rozehřejeme tuk (olej), nasypeme lžíci strouhanky, kterou rozhrneme, na ni vyklepneme vajíčko, jako kdybychom dělali volské oko. Osolíme, případně opepříme a opět zasypeme strouhankou.
Krok 2: Necháme pomalu smažit, pak opatrně otočíme a osmažíme z druhé strany. Podáváme s bramborami a libovolnou zeleninou.
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalované vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r204
Moje poznámka
Obalované vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r204
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 20 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 39 minutami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 57 minutami
Domácí větrníky
Nanina před 8 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 11 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 11 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 11 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 12 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 12 hodinami
Tématické fráze:
obalované vejce,
obalovaná vejce,
obalovaná vajicka,
obalování bez vejce,
obalované volské oko,
obžalované vajíčko ve strouhance,
vejce ve strouhance,
vejce ve strouhance,
obalovane vajíčka,
vejce ve strouhance,
smažené obalované vejce,
plněná vejce obalovaná,
obalování bez vajec,
obalované vajíčko,
obalovaná vařená vejce,
vejce obalovaná,
vejce obalovane,
obalovany vejce,
smazena obalovana vejce,
obalovana vejce ve strouhance
Suroviny:
vejce,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (14)