Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
Šťavnatá sekaná prošpikovaná špekem a ochucená strouhaným sýrem se skvěle hodí k obědu, nebo ji můžeme podávat i zastudena s pečivem jako svačinu na cesty. Díky horkovzdušné fritéze ji připravíme rychleji než v troubě.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 606 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,41 g |
Tuky | 104,87 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,83 g |
Sacharidy | 19,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rD08
Moje poznámka
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rD08
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Jessie před 13 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
nym61072 před 15 minutami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Ketynna před 37 minutami
Chilli con carne
Zdenek007 před 41 minutami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Lucie1001 před 1 hodinou
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Lucie1001 před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
suchfr před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
Kolstrova před 2 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 2 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
habis před 2 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
sýr eidam,
špek,
smetana sladká,
pepř mletý,
sůl,
olej,
hořčice,
máslo,
petrželka
Komentáře (3)