Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 165 kJ / 3 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,74 g |
Tuky | 60,40 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 810,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k7EJ
Moje poznámka
Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k7EJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 25 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 29 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
potahovací hmota na dorty,
potahování dortu,
potahová hmota,
mandlové těsto na potahování,
potahová hmota recept,
recept na marcipánovou na potahování dortů,
marcipánová hmota na potahování recept,
domácí potahová hmota,
mandlová hmota recept,
mandlová potahovací hmota recept,
mandlová hmota,
potahovací hmota na dorty recept,
potahovací hmota na dorty výborná,
modelovací hmota z mouky,
potahovaci hmota varna,
varna hmota,
marcipánová hmota na potahování,
dorty od mámy,
potahovací hmota na dort,
marcipánová hmota prodej
Suroviny:
voda,
máslo,
mouka hladká,
cukr moučkový,
mandlové aroma
Komentáře (68)
Anna
Díky