Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 33,10 g |
| Vláknina | 3,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Moje poznámka
Jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BvQ
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 15 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 16 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 18 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 1 hodinou
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 1 hodinou
Lívance se skořicí
káťa před 2 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 3 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 9 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 12 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 12 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 14 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty,
veprovy jazyk na česneku,
vepřový jazyk,
recepty vepřový jazyk,
hovězí jazyk recept,
vepřový jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
pokrmy z česneku,
jak vyudit veprove jazyky,
jak upravit uzený hovězí jazyk,
vepřový jazyk úprava,
vepřové jazyky,
veprove jazyky na cesneku,
hovězi jazyk,
jak vyudit hovezi jazyk,
jak vyudit vepřový jazyk,
recept vepřový jazyk,
recept na úpravu vepřového jazyka,
recept na vepřovy jazyk,
hovězí jazyk na cesneku
Suroviny:
jazyk vepřový,
sůl,
kmín celý,
česnek,
olej
Komentáře (11)
Vařím tak dlouho, pokud maso po nabodnutí na vidličku samo nesklouzne
***
K receptu
Dělám stejně jak stojí v rcp psáno, až na maličkost:
Používám máááslo
Strašná dobrota je to
(jazyčisko před osmažením krájím podélně na čtyři plátky)
Přidala jsem fotky
Čistila jsem mrazák a oni 2 jazyky koukaly opuštěný a vyplazovali se na mě