Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 479 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,90 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Moje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampióny,
žampióny nadívané,
nadívané žampiony šunkovou nádivkou,
jak očistit žampiony,
zampiony,
nadívané žampiony recept,
smažené žampiony,
nadívaný žampiony,
recepty nadívané žampiony,
očištění žampionů,
recept nadívané žampiony,
recepty vareni nadivane zampiony,
nadivane zampiony,
nadívané houby,
smažené žampiony s nádivkou,
jak očistit žampion,
recept na nadivane zampiony,
smažené žampiony recept,
nadívané bedly,
zampiony smažene
Suroviny:
žampióny,
sýr tavený,
šunka,
mléko,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
tuk
Komentáře (5)