Lososová pěna v cuketové misce
Krémová lososová pěna servírovaná v misce z tenkého plátku cukety. Jemná chuť ryb, bílého pepře a kopru. Lehké, elegantní podání jako předkrm i zdravá chuťovka. Za pár minut je hotovo, podávejte vychlazené.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,73 g |
Tuky | 53,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 3,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososová pěna v cuketové misce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBZK
Moje poznámka
Lososová pěna v cuketové misce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBZK
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 46 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 47 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 1 hodinou
Americké okurky
Ala17 před 3 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 3 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 7 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 8 hodinami
Tématické fráze:
lososová pěna,
lososová pěna recept,
cuketova miska plnena lososa,
lososovapena,
recept na lososovou pěnu jako predkrm,
top recepty lososova pena,
recept kaviar v misce,
pomazanka z uzenych lososovych brisek
Suroviny:
cuketa,
losos uzený,
lučina,
smetana ke šlehání,
pepř bílý mletý,
kopr čerstvý,
sůl,
kaviár
Komentáře (21)