Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Moje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 26 minutami
Milčiny macešky
Lenka95 před 53 minutami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 57 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 1 hodinou
Café latte
nadihacek před 1 hodinou
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 1 hodinou
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 2 hodinami
Krevety s chilli omáčkou
Darwin před 2 hodinami
Jablečná hrnková bábovka
LidusV před 2 hodinami
Tématické fráze:
recept na žampionovou pomazánku,
zamionova pomazanka,
žampionová pomazánka s tvarohem,
žampionová pomazánka na chlebíčky,
žapionova polevka,
žampinová pomazánka,
žampionová pomazáka,
žapionova pomazanka,
žampionová,
tvaroh žampionová pomázanka,
žampijonová pomazánka,
žampionový tvaroh,
žamponová pomazánka recept,
recept na žampionovou pomazánka,
pomazaka s tvarohu,
žampiónovapomazánka,
tvarohová pomazánka s žampionami,
jak se dela zampionova pomazanka,
žamipionová pomazánka,
pomazanka s ramou
Suroviny:
žampióny,
rama máslová,
pomazánkové máslo,
tatarská omáčka,
sůl,
koření grilovací,
majoránka
Komentáře (10)
Tekutinu z podušených hub neslévám, protože to není voda, ale houbová "voňavka" a kanalizovat ji by mi přišlo líto
A když budete strouhané houby restovat NASUCHO až takřka dosucha, tak navíc můžete ušetřit i za grilovací koření, ale to už pak bude jiná, daleko jemnější pohádka, že
Jo teď dočítám - ne celou ramu,ale stejně je to dost nepřesné a hlavně nechápu, proč míchat ramu a máslo a když už, tak v jakém poměru?