Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 566 kJ / 4 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,22 g |
| Tuky | 163,99 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 639,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčková bábovka s olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z6
Moje poznámka
Hrníčková bábovka s olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z6
Nejnovější recepty
Mandlové laskonky
Přidáno před 8 minutami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 4 minutami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 7 minutami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 17 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 39 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 40 minutami
Vánočka II
boomgo před 54 minutami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 1 hodinou
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 2 hodinami
Tématické fráze:
hrníčková bábovka,
třená bábovka hrníčkový recept,
bábovka hrníčková,
bábovka recept,
hrníčkový recept na bábovku,
bábovka z oleje,
hrníčkové pečení,
bábovka olej,
hrnickova bábovka recept,
babovky recepty,
hrníčkové bábovky,
hrníčková bábovka na plech,
pečení bábovky,
hrnickove recepty babovka,
bábovka,
recept na bábovku,
hrníčkové recepty,
recept babovka,
hrníčkové moučníky,
bábovka hrníčkový recept
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva
Komentáře (30)
Z toho vyplývá, že má opravdu smysl tady přidávat fotopostup, abychom ani my sami nezapoměli, jak jsme to dělali. Není to můj recept, proto jsem přidala jen hotové dílo.