Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí zdravá směska

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

variel variel

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Porce: cca 6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 051 kJ /
1 207 kcal
Bílkoviny31,00 g
Tuky1,70 g
Vláknina35,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy249,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře uvaříme do měkka. Mrkev nakrájíme na kostičky a dáme taky vařit. Nálev z ananasu a kukuřice slejeme. Brambory uvaříme. Krok 2: Uvařené kuře nakrájíme na drobnější kousky, na sucho opražíme na pánvi, přidáme vodu, koření, ananas, uvařenou mrkev a kukuřici. Krok 3: Ještě asi 10 minut povaříme a můžeme servírovat. Zdobíme čerstvou, drobně nakrájenou pažitkou.

Zveřejněno 26. 4. 2010

Poznámka autorky variel

Pokud děláme z kuřecích prsou, je lepší je nakrájet na kostky a rovnou osmahnout na pánvi, je to rychlejší, ale měla jsem zrovna doma celé kuře:-)

Výborné je to i z vařenou či v páře vařenou brokolicí a mozzarelou:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí zdravá směska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlxR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí zdravá směska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlxR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Kuřecí "čínu" s ananasem si dělám občas také, ale ne z vařeného masa. Určitě je to dietnější a zdravější, to más Variel pravdu. :yes::yes:

Už mám vyfoceno,, přidám i fotečky:-)

MŃááám:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
kuřecí china, zdravá čína, china recept, kuřecí prsa zdravě, zdravá kuřecí čína, zdrava kureci prsa, recept china, china recepty, kuřecí prsa zdravé recepty, china z kureciho masa, kuřecí maso zdrave, zdravé kuřecí prsa, recepty china, zdrava prsa, zdravé recepty z kuřecích prsou, china kuřecí, kureci china recept, směska z kuřecího masa, čína zdravě, recept na chinu

Suroviny:
kuře, kompot ananasový, kukuřice sterilovaná, mrkev, koření china wok, brambory, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu