Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 25,62 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Moje poznámka
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 10 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 10 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 6 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 9 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 10 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 10 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 11 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v remosce,
hovezi z remosky,
hovězí maso v remosce,
remoska recepty maso,
recept na hovězí v remosce,
hovězí v remosce recepty,
hovezi maso z jednoho hrnce,
hovězí z jednoho hrnce,
hovězí plátky v remosce,
hovězí vývar v remosce,
hovězí kostky v remosce,
remoska recepty hovězí guláš,
hovězí zadní v remosce,
hovězi z jednoho pekače,
hovezi vyvar z remosky,
hovezi pecene v remosce,
jak delat maso v remosce,
remoska recept hovězí,
steak v remosce,
štepanska v remosce
Suroviny:
hovězí zadní,
máslo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
cibule,
brambory,
vývar
Komentáře (20)
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp.
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny