Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová kolečka

Křehké cukroví s vůní medu plněné jemným krémem, zahalená čokoládovou polevou a dozdobená dalšími dobrůtkami na vás čekají v tomto receptu. Zkuste je připravit při slavnostní příležitosti. Vánoce nebo rodinná oslava budou určitě správné momenty, kdy je upéct.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

holky05

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba odpočinku těsta

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba odpočinku těsta )

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 152 kJ /
1 948 kcal
Bílkoviny37,05 g
Tuky17,88 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy406,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme aspoň 1 hodinu odpočinout. Krok 2: Vyválíme tenký plát, vykrájíme kolečka a pečeme v horké troubě asi 10 minut. Krok 3: Krém připravíme z uvedených surovin. Krok 4: Po vychladnutí plníme krémem a polijeme čokoládou.

TIP: Med v kuchyni

Zveřejněno 1. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová kolečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZxz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Medová kolečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZxz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

jedla jsem je a jsou vinikající:-D

Nechybí tam nějaký tuk do těsta?:-O

jen jedna lžíce mlíka...???to tam nebude ani cítit...;-)ale jinak hezké a určitě zkusím:yes:+:yes:

Ďalšia inšpirácia na Vianoce;-):-p

:-KMoc hezké:yes:+

Dala jsem tam pudinkovo-máslový

Vyzerá to dobre,ale aký krém by sa tam hodil?:-

Tématické fráze:
medová kolečka cukroví, oříšková kolečka, perníková kolečka, medové placky, medové slepované, cukroví medová kolečka, medove slepovane cukroví, oříšková kolečka recept, medovakolecka, krém na medová kolečka, plněná kolečka, medova kolecka s kremem, mdove koleka, slepovaná perníková kolečka, medové kokecka, perníkové kolečka, medová kolečka slepovaná krémem, medova, plněná perníková kolečka, medové cukroví

Suroviny:
mléko, žloutek, med, mouka hladká, cukr moučkový, soda jedlá, máslo, pudink, cukr moučkový, čokoláda na vaření

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu