Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 850 kJ / 2 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,98 g |
Tuky | 81,17 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 376,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Moje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 8 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 21 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s mletym masem,
těstoviny combino,
combino těstoviny,
mleté maso na těstoviny,
lasagne combino,
mleté maso a těstoviny,
mleté maso těstoviny,
maso s bazalkou,
testoviny z mletym masem,
špagety s mletým masem a bazalkou,
těstoviny z lidlu,
špagety combino,
combino lasagne,
těstoviny s bazalkou,
těstoviny s mletým masem recept,
recept těstoviny s mletým masem,
těstoviny recepty,
těstoviny combino lidlu,
těstoviny s mletým masem postup,
lasagne z lidlu
Suroviny:
maso mleté,
těstoviny,
cibule,
protlak rajčatový,
sýr strouhaný,
bobkový list,
koření nové koření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (2)