Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-tvarohové knedlíky s broskvemi

Pokud máte chuť na knedlíky, ale nemáte čas na zdlouhavou přípravu těsta, vsaďte na instantní bramborové těsto. Z něj připravíte kouličky plněné třeba broskvemi či jiným oblíbeným ovocem. Na polití pak lahodné máslo a k posypání stačí jen cukr.

Hodnocení receptu je 4,7 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mneneznas

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

16 - 20 ks

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 195 kJ /
1 959 kcal
Bílkoviny102,48 g
Tuky36,76 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 3,50 g
Sůl8,81 g
Sacharidy300,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny zpracujeme v těsto. Necháme asi 3 minuty ležet, mezitím si nakrájíme na kousky kompotované broskve. Krok 2: Z těsta bereme kousky, uděláme placku, doprostřed dáme broskev, vyválíme knedlík a dáme na tác. Krok 3: Z těsta je asi 16-20 knedlíků, podle toho, jak velké je děláme. Vaříme ve vroucí vodě 15-20 minut. Podáváme polité máslem, posypeme kakaem, cukrem, nebo mákem, opraženou strouhankou atd.

Zveřejněno 6. 6. 2010

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kroN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kroN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

dnes jsem uvařila,doba varu bohatě 10 min stačí,knedlíky jsou skvělé..bod jsem dala dříve:-K:-K:-K:

Jak se vaří z vařených brambor? Prosím o recept.Dík:-?

Mňami;-):-p:yes:

Díky za body děvčata, já bych taky radši víc ovoce, ale ty moje "kobylky" :-)) mi ten kompot skoro snědly a pak něco dělej :-D

Mooc hezké knedlíčky, dala bych si. . . jen, asi bych dávala míň těsta na to ovoce. :-/;-):yes: +7

Taky je tak občas dělám a jsou dobrý.

Hm, dělala jsem svíčkovou, ale sladké knedlíky bych si taky dala... bodík :yes:

:-Kbodík:yes:

Mnam vypadá to tak dobře,že bych si hned dala! polila bych to ještě jogurtíkem. Dávám bodíka:-)):-p:yes:

Tématické fráze:
tvarohové knedlíky, bramborovo tvarohové knedlíky, ovocné knedlíky s broskvemi, bramborotvarohové knedlíky, bramborovotvarohové knedlíky, broskvove knedlíky, bramborovo tvarohové knedlíky z prášku, bramborove knedliky s kakaem, kynuté knedlíky s broskvemi, brambovotvarohové knedlíky, bramborovo-tvarohové knedlíky, tvarohové kn, bramborotvarohoveknedliky, broskvovy knedliky, bramborovo tvarohové, recept na bramborovo tvarohove knedliky, bramborotvarohové těsto, bramborovo tvarohové knedlíky recept, knedlíky tvarohové, bramborovo tvarohové knedlíky s ovocem

Suroviny:
těsto bramborové, tvaroh, vejce, mléko, kompot broskvový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu