Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 931 kJ / 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,12 g |
| Tuky | 15,35 g |
| Vláknina | 2,86 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve naložíme maso. Tentokrát jsem použila jen sůl a sečuánský pepř.
Krok 2: Napícháme maso na špejli a osmahneme zprudka na troše oleje a másla aspoň 3 minutky z každé strany. Maso vyjmeme, dáme do alobalu, uzavřeme a vložíme na cca 6 minutek do rozpálené trouby.
Krok 3: Do výpeku přidáme oříšek másla, protlak, koření, zalijeme vínem. Necháme zredukovat a nakonec přidáme bílé fazole v rajčatové omáčce a česnek.
Krok 4: Provaříme a dochutíme oregánem. Podáváme s pita chlebem.
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový špíz s pikantními fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBQl
Moje poznámka
Vepřový špíz s pikantními fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBQl
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé cottage lívance
janatka před 5 minutami
Žitný chléb
janatka před 13 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 17 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 22 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 26 minutami
Šunkofleky II
Valis před 34 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 35 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz na víně,
panenka s pikantnima fazolema,
vepřový špíz
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř sečuánský,
fazole červené v rajčatovém nálevu,
česnek,
koření ďábelské,
koření oregáno,
protlak rajčatový,
víno bílé
Komentáře (3)