Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 598 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,92 g |
Tuky | 51,23 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso s mrkvovo-pomerančovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DpZ
Moje poznámka
Krůtí maso s mrkvovo-pomerančovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9DpZ
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 33 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na pomerančích,
kruti maso recepty,
krutí maso-recepty s omačkou,
krůtí maso recepty s omáčkou,
krůtí maso,
krůtí maso s omáčkou,
kruti prsa na pomerančích,
krůtí maso recept,
top recepty krůtí maso,
recepty z krůtího masa,
maso mrkev pomeranč,
krůtí maso recepty na pomerančích,
mrkvovo pomerančová polévka,
krůtí maso recepty . s omáčkou,
krůtí omáčka,
recept na krůtí maso na pomerančích,
omáčka ke krůtě,
mrkvovo-pomerančová polévka,
omacka na kruti maso,
krútí s omáčkou
Suroviny:
prsa krůtí,
olej,
pomeranče,
mrkev,
cibulka jarní,
česnek,
zázvor,
chilli paprika čerstvá,
víno bílé,
vývar drůbeží,
smetana,
sůl,
pepř,
šťáva citronová
Komentáře (5)