Před 17 lety otevřeli v Lošticích malý podnik. Dnes dělají s tvarůžky langoše, dortíky i větrníky a jezdí za nimi davy
Nejjednodušší kuře na paprice: Stačí pár surovin a tři fígle a podáváte měkké maso s lahodnou smetanovou omáčkou
Kynutá buchta s rebarborou a marmeládovým tvarohem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 50 min
Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 cathleen 30 min
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná