Rebarborová omáčka s estragonem

Suroviny

450 g čerstvé rebarbory
asi 70 g cukru
trochu vody
1 lžíce čerstvého nasekaného estragonu

Postup přípravy receptu

  1. Rebarboru oloupeme, zasypeme cukrem, podlijeme troškou vody a rozvařímme doměkka. Neměla by být příliš řídká.

  2. Můžeme rozmačkat vidličkou, vmícháme estragon a necháme zchladnout.

    Je výborná ke grilovanému kuřeti.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: kniha Poklady klasické kuchařky, upraveno.

Komentáře k receptu Rebarborová omáčka s estragonem

  • zizala zizala(autorka receptu)

    buffalo: Děkuji:-K, bylo to opravdu moc dobré a určitě budu v sezoně dělat pravidelně ;-)

    Odpovědět

  • buffalo buffalo(neregistrovaný)

    je to dobrá kombinace s tím masem...ve španělsku jsem jedl jablečné pyré k vepřové panence na soli a s opečeným bramborem...

    Odpovědět

Tématické fráze: rebarborová omáčka rebaborová omáčka recepty s estragonem s estragonem