Chřestovo-špenátová polévka s medvědím česnekem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 239 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,98 g |
Tuky | 15,54 g |
Vláknina | 14,33 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 12,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zelený chřest se nemusí loupat.
Inspirace : magazín Albert
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2014 15:50
rozmarynaH: tak to teda taky nevím, že magnesie zvýrazní zelenou barvu, hm, jak píše maruška, furt a furt se učíme, to schválně vyzkouším, máme ji stále doma k pití. Díky za tip, navíc je to i zdravé
6. 5. 2014 15:38
rozmarynaH: Marcelko díky, po Magnesii polévka zezelená
, no to jsou mi věci, člověk se pořád učí
6. 5. 2014 15:15
Teda Maruško, ta polévka vypadá fantasticky a musí i tak chutnat
Já když někdy doháním zelenou barvu v pokrmu (tady nebylo třeba), tak přidám pár deci magnesie. +9
2. 5. 2014 08:43
Děkuju vám, teď je sezona chřestu, třeba se vám bude hodit
1. 5. 2014 05:37
Moc pěkná polévka, dala bych si
30. 4. 2014 23:11
No vida! Ja to rikam furt ze skvela polevka se da udelat bez kapky oleje nebo masla bodik uz leti. Podobnou jsem delala z cukety, bez oleje a vselijakych zbytecnosti, a byla skvela. Az bude na sleve chrest tak podniknu
30. 4. 2014 19:33
Jitkas vraví : "opravdu zdravi na taliri!", ja súhlasím a obdivujem aj tie nádherné farby.
30. 4. 2014 19:24
Anna Kocikova: Aničko, děkuju, ale můžeš dát česnek normální, ten je i v původním receptu z Alberta, já jsem si to upravila.
30. 4. 2014 19:21
Maruško,mít ten medvědí česnek,tak do tohu okamžitě jduTo je nádhera,mňam
30. 4. 2014 18:01
Děkuju vám
30. 4. 2014 17:47
Uzasna delikatesa, opravdu zdravi na taliri!
30. 4. 2014 15:28
Zajímavá kombinace zdravých chutných jarních dobrůtek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Zmrzlina jaro/léto
Přidáno před 7 hodinami

Jednoduchý čokoládový dort s višněmi
Přidáno před 13 hodinami

Kokosové placky s jogurtovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami

Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi
Přidáno 30. 6. 2022 20:58

Holandský řízek pečený s bramborami
Přidáno 30. 6. 2022 17:17

Hraběnčiny brambory
Přidáno 30. 6. 2022 13:29
Právě bylo uvařeno:

Jahodová buchta hrnková rychlá
uvařil/a PetraCy
před 4 hodinami

Nadýchaný piškotový korpus
uvařil/a Vete2018
před 4 hodinami

Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
uvařil/a Kava 2
před 5 hodinami

Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou
uvařil/a Kava 2
před 5 hodinami

Kuřecí kousky v těstíčku
uvařil/a Pavel Janak
před 7 hodinami

Čokoládová pěna
uvařil/a Veronika.Hrozna
před 8 hodinami

Snadný jogurtový koláč s ovocem
uvařil/a Jaja.27
před 9 hodinami

Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
uvařil/a Lenulll@a00
před 9 hodinami

Skořicový pletenec (Estonský kringel)
uvařil/a Andrea.
před 10 hodinami

Rychlá holandská omáčka
uvařil/a MartiBarti
před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: medvědí česnek špenátová polévka polévka s medvědím česnekem polévka z medvědím česnekem chrestovo spenatovy krem pokrmy s medvědím česnekem špenátová polévka s kopřivy
Suroviny: chřest zelený, špenát baby, list medvědího česneku, vejce, vývar zeleninový, sůl mořská
Chřestovo-špenátová polévka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnL8
12 názorů