Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 571 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 4,85 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,01 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Moje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 4 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 4 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 6 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
římsky hrnec,
hrnec na pečení chleba,
recepty pro rimsky hrnec,
peceni chleba,
recepty římský hrnec,
římský hrnec glazovaný,
domácí chleba v hrnci,
litinový hrnec na pečení chleba,
pečeny chleba,
pekáč na pečení chleba,
hrnec na chleba,
recepty v římském hrnci,
draci v hrnci recepty,
recepty z římskeho hrnce,
peceny chleb,
rimske hrnce,
recepty na peceni chleba,
římský hrnec s glazurou,
recept na peceni chleba
Suroviny:
mouka pšenično-žitná na domácí chléb,
kmín celý,
semínka lněná,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
Komentáře (16)