Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslový chléb v římském hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2010 10:00

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 388 kJ / 2 005 kcal
Bílkoviny66,25 g
Tuky13,89 g
Vláknina26,66 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,00 g
Sacharidy390,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Za nápad péct chleba v římském hrnci děkuji naší Merylas http://www.toprecepty.cz/recept/10122-chleb-peceny...

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

MirkaL

19. 7. 2015 16:05

Cathleen sorry! Pekne jsem to zblbla. Ja jsem si totiz otevrela tvuj recept, ktery jsem mela od dubna ulozeny a tam jsem samozrejme nemohla videt zadnou odpoved ...az jsem napsala dnesni odkaz, tak me to pak ukazalo vsechny nove prispevky a take tedy tu tvoji odpoved na muj dotaz. Moc se omlouvam a dekuji ti za odpoved!:-K

MirkaL

19. 7. 2015 16:01

Tak jsem se od tebe zadne odpovedi nedockala,:-(( no nevadi, potru vajickem a uvidime.:-8

cathleen

28. 4. 2015 08:59

casino:...kupovaný jako římský hrnec, namáčí se jen víko:-p

casino

28. 4. 2015 08:58

Římský hrnec?
Tož nevím...:-O
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč:-)

cathleen

28. 4. 2015 05:57

MirkaL: ahojky, myslím, ýe jsem nepotírala ničím - jednak to potření není v římském hrnci třeba a taky proto, že jsem to nepsala do receptu...ale pokud chceš tohle leské zbarvení chlebové kůrky, určitě pomůže potřít trochou vejce s vodou;-)

MirkaL

28. 4. 2015 04:13

Ahoj Cathleen, prosim te muzes me rict, cim jsi ten chlebik potirala? Vajickem, nebo cim, ze se tak pekne leskne? Vypada uzasne!
Dekuji predem za odpoved!

cathleen

3. 6. 2013 12:53

dexulka: díky. Chleba vypadá jedničkově :yes::yes::-K

dexulka

3. 6. 2013 12:44

Jelikož nemám římský hrnec,zkusila jsem upéct ve skleněném kastrolu s poklicí. Zřejmě není stejný,jako ten z římáku,ale i tak nám moc chutnal :-p Nadýchaný,voňavý a s křupavou kůrkou,tak jak to má být :-8 Určitě zopakuji ;-) Posílám bod i foto mého snažení :-K

ja-ma

13. 3. 2011 17:01

Opravdu dobrý chlebík, pekla jsem v domácí pekárně, přidala slunečnicová semínka a nemá chybu :yes:

jehlanka73

17. 11. 2010 09:37

Včera jsem chleba podle tohoto receptu upekla a opravdu je vynikající!!!!!!Už se těším na dnešní snídani...:yes::yes::-K

Iriska

15. 11. 2010 18:24

Krásný chlebíček :yes::yes:+

Merylas

13. 11. 2010 19:28

Ivi, chlebík máš moc pěkný, jako nakonec vždy;-):-)) A doufám, že budeš s římákem spokojená, já jsem v něm začínala péct už dávněji a jsem ráda, že ho mám.:-K

jehlanka73

13. 11. 2010 19:24

:yes::yes::yes::-K

Oskeruska

13. 11. 2010 14:07

paraaada! :yes:

Pajaska

13. 11. 2010 12:42

Jak jinak,krása !!Ten chléb je ,ale vypečený.;-):yes::yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: římský hrnec recepty chleba pečený v hrnci chleba v římském hrnci podmáslový chléb pečení chleba v římském hrnci chleb v rimskem hrnci pivní chleba v římském hrnci římský hrnec na chleba pečeme chleba římský hrnec pečení chleba v hrnci pecici hrnec na chleba podmáslový chléb recept recept na podmaslovy chleb recepty pro římský hrnec nejlepší recept na chleba hrnec na pečení chleba žitný chleba z římského hrnce podmáslový chleba pečený v římském hrnci římský hrnec pečení chleba diskuze

Suroviny: voda, podmáslí, cukr, droždí, kmín drcený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Podmáslový chléb v římském hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZn0