Podmáslový chléb v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za nápad péct chleba v římském hrnci děkuji naší Merylas http://www.toprecepty.cz/recept/10122-chleb-peceny...
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2015 15:05
19. 7. 2015 15:01
28. 4. 2015 07:59
28. 4. 2015 07:58
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
28. 4. 2015 04:57
28. 4. 2015 03:13
Dekuji predem za odpoved!
3. 6. 2013 11:53
3. 6. 2013 11:44
13. 3. 2011 16:01
17. 11. 2010 08:37
15. 11. 2010 17:24
13. 11. 2010 18:28
13. 11. 2010 18:24
13. 11. 2010 13:07
13. 11. 2010 11:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 23 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 38 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 39 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: římský hrnec recepty chleba pečený v hrnci chleba v římském hrnci podmáslový chléb pečení chleba v římském hrnci chleb v rimskem hrnci pivní chleba v římském hrnci římský hrnec na chleba pečeme chleba římský hrnec pečení chleba v hrnci pecici hrnec na chleba podmáslový chléb recept recept na podmaslovy chleb recepty pro římský hrnec nejlepší recept na chleba hrnec na pečení chleba žitný chleba z římského hrnce podmáslový chleba pečený v římském hrnci římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny: voda, podmáslí, cukr, droždí, kmín drcený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
19 názorů