Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
Tuky | 26,30 g |
Vláknina | 19,28 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Moje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 7 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené vepřové koleno
Eviip před 10 minutami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 42 minutami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 44 minutami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 2 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 2 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 7 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z plecka,
vepřový gulaš na pivě,
vepřový guláš na pivu,
vepřový guláš,
vepřový pivní guláš,
vepřový guláš s knedlíkem,
pikantní vepřový guláš,
guláš na pivě,
pikantní vepřový guláš recept,
recept na veprovy gulas,
gulaš z vepřoveho,
guláš z plecka,
pikantní guláš vepřoví,
vepřovy guláš na houbach,
vepřovy gulaš na černym pivě,
veprovy gulas recept,
recept vepřový guláš,
guláš na pivu,
gulas veprovy,
vepřový guláš z plecka na pivu
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
žampióny,
pivo světlé,
mouka hladká,
rajče,
kapie sterilovaná,
olej,
koření houbová variace,
podravka,
sůl
Komentáře (3)