Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 216 247 kJ / 51 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3 013,98 g |
Tuky | 4 022,17 g |
Vláknina | 104,20 g |
Cholesterol | 10,47 g |
Sodík | 164,71 g |
Sůl | 402,00 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Moje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí kulatá plec,
hovězí pečeně recept,
hovězí pečeně recepty,
hovězí pečeně na divoko,
frakfurtská polévka,
pečeně z krkovice,
krkovička recepty,
kulatá plec,
recepty hovězí kulatá plec,
frakfurtská pečeně,
frakfurtská omáčka,
hovězí pečeně krk recepty,
hovězí kulatá plec recepty,
hovězí kulatá plec recept,
kulatá plec recept,
frakfurtská hovězí pečeně,
pecene hovězí,
vepřová plec dle uzenáře,
hovezi pecene na speku
Suroviny:
plec hovězí kulatá,
cibule,
mrkev,
petržel,
koření,
párky,
olej,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
špek uzený
Komentáře (14)
+