Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 156 kJ / 2 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,26 g |
Tuky | 207,24 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 54,70 g |
Postup přípravy
Podáváme s haluškami nebo noky, knedlíkem.
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš od Terky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A61z
Moje poznámka
Hovězí guláš od Terky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A61z
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 6 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 8 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 8 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 8 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 9 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 10 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
jednoduchý hovězí guláš,
hovězí guláš s pivem,
hovězí guláš pro začátečníky,
hovězí kostky na guláš,
výborný hovězí guláš,
hovězí guláš recept,
zdravý hovězí guláš,
recepty hovezi gulas,
hovězí guláš bez mouky,
guláš pro začátečníky,
hovezi gulas s cernym pivem,
skvělý guláš,
hovezi gulas s noky,
gulase,
ceny hovjeziho gulaše,
recept na guláš,
hovězí guláš jednoduchý recept,
skvělý hovězí guláš,
guláš primátor
Suroviny:
pivo černé,
cibule,
mouka hladká,
maso hovězí,
olej,
pepř,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (17)
Jen, přiklonila bych se, Terko, k názoru Brutzel-Svejka - té cibule je podle mně málo.
To je tu tak stále, bývajú aj väčšie. Niekedy len 3+1 malá na 1 kg.
To, čo nazývate "jarní cibulka", tu je celý rok a veľkosť skoro taká ako cibuľa nie "jarná".
To s čienym pivom je pravda, stačí menej cibule.
Papri, já si musím neustále nařizovat minutku, jinak bych připálila i kafe...
K receptu nejsou žádné komentáře.