Bábovka Ing. Petr
Jako sladkou tečku po svátečním obědě můžeme tentokrát připravit mramorovou bábovku Ing. Petra. Možná ji známe jako "strakatou" - podstatné je, že část těsta je obarvená kakaem a ozdobně navrstvená na světlé těsto.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 15 361 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,16 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 442,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2015 11:38
Lepší recept neznám Máme nový sporák, takže jsem si jen vychytala teplotu, 35 minut na 165 st.
22. 1. 2015 16:56
pajinka: Mně se rozpadla taky když jsem ji pekla poprvé přidala jsem víc mouky a dobrý. Jinak jsem tuhle bábovku pekla asi 15x a už se mi nikdy co přidávám víc mouky nerozpadla. Zrovna teď ji mám v troubě s oříškama, rumem a nastrouhanýma jabkama a peču dvě, ještě pro souseda
14. 1. 2015 17:52
CHUŤOVĚ PERFEKTNÍ, NORMÁLNĚ NEPEČU, NĚJAK TO NEUÍM, TAK PROSÍM MŮŽE MI NĚKDO PORADIT V ČEM SE STALA CHYBA, ŽE SE MI CELÁ ROZPADLA ? ALE JAK PÍŠU DROBKY PERFEKTNÍ
16. 12. 2014 09:55
výborná, jednoduchá, rychlá ...ale ta mozaika, ta se mi nepovedla nevadí, vychutnali jsme si ji i tak pekla jsem při cca 175°C 50 min.
29. 10. 2014 16:07
Bábovka je jednoduchá a výborná, vůbec není suchá jako jiné
22. 7. 2014 17:50
Bábovka je výborná. Pekla jsem ji včera odpoledne a dnes už není.
29. 6. 2014 14:46
Úžasná, nejlepší z nejlepších. Jinou už nepeču. Jen měním příchutě, různé trestě, kakao, káva, rozinky, sušené brusinky, kandované ovoce........ Prostě je bombastická, autorovi patří poklona a mnoho díků
3. 6. 2014 11:22
Naprosto úžasná, jinou už nepeču. Chuťově vynikající, rychlá a jednoduchá. Navíc celé rodině moc chutná a je jedno jestli vypadá jako bábovka, buchta nebo muffin
9. 5. 2014 10:51
výborná, jinou už nepeču dávám bodík.
25. 3. 2014 13:51
Naprosto skvělá!!!Jen jsem jí pekla déle, cca 50 min. Mohu jen a jen doporučit
21. 2. 2014 16:06
bábovka výborná, hned se snědla... není"dusivá" recept rozdávám
dál. Příště budu dělat ale 2. Dík za rychlý a výborný recept
dál. Příště budu dělat ale 2. Dík za rychlý a výborný recept
9. 11. 2013 11:19
UNikola: jeden a půl deci
9. 11. 2013 11:06
Chtěla bych se zeptat, ten olej to je jako jedna polovina dcl nebo 1 a 1 polovina dcl?
Děkuji
Děkuji
13. 5. 2013 11:14
Móc dobrá. Za víkend jsem pekla dvě, jedna prostě byla málo Cukru jsem dala 170g a je to akorát. Děkuji za super recept a uřčitě jsem nepekla naposledy
12. 4. 2013 04:09
Bábovka je skvelá. Ja som urobila dvojité cesto a vyšlo mi to na bábovku + 12 mini muffinkovských báboviek s orechami a banánom, veľkú bábovku som urobila jednofarebne, ale primiešala som čokoládové omrvinky. Ďakujem za recept, je perfektná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 6 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poznat správně upečený moučník pomocí špejle? Videonávod vám ukáže, jak na to
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recept babovka bábovka ing.petr bábovka bábovka zebra bábovka recept bábovka ing.petra vynikajici babovka recepty bábovka babovka ing bábovky recepty top recepty bábovka zdravá bábovka jak upéct bábovku fantastická bábovka úžasná bábovka zebra bábovka dort zebra levná bábovka bábovky recept olejová bábovka nejlepší
Suroviny: mléko, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, tuk, mouka hrubá
Bábovka Ing. Petr
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoZ
130 názorů