Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka Ing. Petr

Jako sladkou tečku po svátečním obědě můžeme tentokrát připravit mramorovou bábovku Ing. Petra. Možná ji známe jako "strakatou" - podstatné je, že část těsta je obarvená kakaem a ozdobně navrstvená na světlé těsto.

Hodnocení receptu je 5,0 (180×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 40 min

65 min (25 min příprava + 40 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 11:12

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie15 361 kJ / 3 672 kcal
Bílkoviny61,16 g
Tuky179,92 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 409 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy442,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Monika Filo Monika Filo

30. 1. 2015 11:38

Lepší recept neznám:-) Máme nový sporák, takže jsem si jen vychytala teplotu, 35 minut na 165 st. :-D :yes:

Bábofka

22. 1. 2015 16:56

pajinka: Mně se rozpadla taky když jsem ji pekla poprvé :-// přidala jsem víc mouky a dobrý. Jinak jsem tuhle bábovku pekla asi 15x a už se mi nikdy co přidávám víc mouky nerozpadla. Zrovna teď ji mám v troubě s oříškama, rumem a nastrouhanýma jabkama a peču dvě, ještě pro souseda :-p

pajinka

14. 1. 2015 17:52

CHUŤOVĚ PERFEKTNÍ, NORMÁLNĚ NEPEČU, NĚJAK TO NEUÍM, TAK PROSÍM MŮŽE MI NĚKDO PORADIT V ČEM SE STALA CHYBA, ŽE SE MI CELÁ ROZPADLA ? :-D ALE JAK PÍŠU DROBKY PERFEKTNÍ :-D

alus.s

16. 12. 2014 09:55

výborná, jednoduchá, rychlá ...ale ta mozaika, ta se mi nepovedla :-)) :-))nevadí, vychutnali jsme si ji i tak :yes: pekla jsem při cca 175°C 50 min.

Anet

29. 10. 2014 16:07

Bábovka je jednoduchá a výborná, vůbec není suchá jako jiné:-)

E.v.k.a.

22. 7. 2014 17:50

Bábovka je výborná. Pekla jsem ji včera odpoledne a dnes už není. :-):-)

Irena

29. 6. 2014 14:46

Úžasná, nejlepší z nejlepších. Jinou už nepeču. Jen měním příchutě, různé trestě, kakao, káva, rozinky, sušené brusinky, kandované ovoce........ Prostě je bombastická, autorovi patří poklona a mnoho díků

Mikous

3. 6. 2014 11:22

Naprosto úžasná, jinou už nepeču. Chuťově vynikající, rychlá a jednoduchá. Navíc celé rodině moc chutná a je jedno jestli vypadá jako bábovka, buchta nebo muffin :-D :yes:

nicky292

9. 5. 2014 10:51

:yes::yes::yes:výborná, jinou už nepeču :-)dávám bodík.

JanaK.

25. 3. 2014 13:51

Naprosto skvělá!!!Jen jsem jí pekla déle, cca 50 min. Mohu jen a jen doporučit;-)

salve

21. 2. 2014 16:06

bábovka výborná, hned se snědla... není"dusivá" recept rozdávám
dál. Příště budu dělat ale 2. Dík za rychlý a výborný recept:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

9. 11. 2013 11:19

UNikola: jeden a půl deci;-)

Nikola

9. 11. 2013 11:06

Chtěla bych se zeptat, ten olej to je jako jedna polovina dcl nebo 1 a 1 polovina dcl?

Děkuji

(KikcA)

13. 5. 2013 11:14

Móc dobrá. Za víkend jsem pekla dvě, jedna prostě byla málo :-) Cukru jsem dala 170g a je to akorát. Děkuji za super recept a uřčitě jsem nepekla naposledy :yes::yes::yes:

Julia

12. 4. 2013 04:09

Bábovka je skvelá. Ja som urobila dvojité cesto a vyšlo mi to na bábovku + 12 mini muffinkovských báboviek s orechami a banánom, veľkú bábovku som urobila jednofarebne, ale primiešala som čokoládové omrvinky. Ďakujem za recept, je perfektná :yes:

1 2 3 4 5 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: recept babovka bábovka ing.petr bábovka bábovka zebra bábovka recept bábovka ing.petra vynikajici babovka recepty bábovka babovka ing bábovky recepty top recepty bábovka zdravá bábovka jak upéct bábovku fantastická bábovka úžasná bábovka zebra bábovka dort zebra levná bábovka bábovky recept olejová bábovka nejlepší

Suroviny: mléko, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bábovka Ing. Petr

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zoZ