Cizrna a fazole v bešamelce

Lucasinka Kuchařka: Lucasinka

Doba přípravy: 15 minut 2-3 porce Luštěniny 4 názory

Suroviny

1 konzerva cizrny (400 g)
1 konzerva velkých bílých fazolí (410 g)
2 PL másla
3 PL hladké mouky
250-300 ml mléka
koření (muškátový oříšek, chilli, sůl, čerstvá petrželka...)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pripravime si svetlou jisku z masla a mouky a zalijeme mlekem. Za staleho michani privedeme k varu, ochutime korenim a vsypeme slite a okapane fazole s cizrnou.

  2. Vse prohrejeme a muzeme podavat. Nejlepe chutna s osmazenym volskym okem a parkem nebo klobaskou (pouzivam vegetarianske.

Poznámka

Omacka je dost husta a ma jen obalit lusteniny - nema byt tekuta.

Nejlepe chutna s osmazenym volskym okem a parkem nebo klobaskou (pouzivam vegetarianske ;)

Koreni je mozne pouzit jakekoliv, me se osvedcila kombinace uvedena v surovinach)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Cizrna a fazole v bešamelce

  • Lucasinka Lucasinka(autorka receptu)

    driv jsem takhle delala jen fazole (viz podobne recepty), ale protoze milujeme cizrnu, zkusila jsem to dat pul na pul a vysledek byl prekvapive vyborny...uz jinak ani delat nebudu :-D

    Odpovědět

  • misza misza

    Toto bych ráda vyzkoušela:-p Myslím, že bych si pošmákla;-):yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Cizrna je super!!:-p:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Další recept, jak zužitkovat cizrnu, kterou občas dělám. :yes:+2

    Odpovědět

Tématické fráze: cizrna s párkem cizrna recepty fazole doba varu cizrna fazole fazole s cizrnou cizrna doba varu cizrna a fazole cizrna s fazolemi doba varu fazoli bilé fazole a cizrna cizrna s fazolí cizrna doba varu fazole fazole a cizrna recept fazole a cizrna salát z fazole a cizrna vegetariánské recepty cizrna recepty z fazolí a cizrny recept vegetarianské fazole recepty z cizrny