Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory "na loupačku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPzQ
Moje poznámka
Brambory "na loupačku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPzQ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 56 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
brambory na loupačku,
brambory na loupacku s tvarohem,
jak uvařit brambory na loupačku,
tvaroh k bramboram,
tvaroh k bramborám na loupačku,
jak nejlepe uvařit brambory,
jak uvarit brambory,
recept brambory na loupacku,
brambory na loupacku v mikrovlnce,
brambory na loupačku recept,
co k bramboram na loupacku,
brambory na loupačku recepty,
nejlepší brambory na loupačku,
jaké brambory na loupačku,
bramdory na loupačku,
brambory na loupačku, nebo naloupačku?,
brambory na loupačku - recepty,
loupaní novych brambor,
slany tvaroh k bramboram,
jak nejlépe uvařit brambory na loupačku
Suroviny:
brambory,
sůl,
tvaroh,
máslo
Komentáře (25)
Ale každý si vzal bramboru neoloupanou,musel si sám na talíři oloupat a upravit podle svého.
Později jsem k tomu dávala i lučinu a nakrájenou pažitku,sůl a máslo.