Langoš od Ikinky

Ikina Kuchařka: Ikina

Doba přípravy: 2hodiny 6 porcí Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

Těsto:
500 g hladké mouky
trošku soli
4 dl mléka
42 g droždí
suroviny na langoš:
česnek
sůl
tatarská omáčka nebo kečup
sýr
olej
prostě každý si muže udělat směs na jakou má chuť
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme nebo dáme do pekárny. Hotové těsto necháme aspoň 30 minut kynout v teple. Pak těsto vyválíme na pomoučněném vále na 2 cm hrubo.

  2. V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje. Nakynutá kolečka vytáhneme do stran a ihned smažíme v oleji dozlatova.

  3. Hotové langoše odkládáme na savý papír, abychom se zbavili přebytečného tuku a doplňujeme vybranými surovinami: šunka, česnek, kečup, tatarka nebo připravenou směsí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Langoš od Ikinky

TIP dne na email

Tématické fráze: langoše česnek na langoše jak udělat langoše jak udelat česnek na langoše směs na langoše langoše těsto recept recepty langos omáčka na langoše langoš jak udelat langoš tncz nova lahudkove langose lagoše langos z pekárny langose z pekárny příprava česneku na langose recept na patenty langoše z domácí pekárny nejlepsi domaci langose langoš ládi hrušky

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít