Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Langoš od Ikinky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ikina Ikina

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 532 kJ /
2 039 kcal
Bílkoviny77,40 g
Tuky16,42 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy386,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience smícháme nebo dáme do pekárny. Hotové těsto necháme aspoň 30 minut kynout v teple. Pak těsto vyválíme na pomoučněném vále na 2 cm hrubo. Krok 2: V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje. Nakynutá kolečka vytáhneme do stran a ihned smažíme v oleji dozlatova. Krok 3: Hotové langoše odkládáme na savý papír, abychom se zbavili přebytečného tuku a doplňujeme vybranými surovinami: šunka, česnek, kečup, tatarka nebo připravenou směsí.

Zveřejněno 29. 11. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Langoš od Ikinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PPN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Langoš od Ikinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PPN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
langoše, česnek na langoše, jak udělat langoše, jak udelat česnek na langoše, směs na langoše, langoše těsto recept, omáčka na langoše, recepty langos, langoš, jak udelat langoš, tncz nova, příprava česneku na langose, lahudkove langose, udělat česnek na langoše, přísady na langoše, těsto na langoše ingredience, lagoše, langos z pekárny, langose z pekárny, recept na patenty

Suroviny:
mouka hladká, sůl, mléko, droždí, česnek, sůl, tatarská omáčka, sýr, olej,

Přidat fotografie receptu