Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 649 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,50 g |
| Tuky | 11,95 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 301 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 97,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme mléko, a přidáme všechny ostatní suroviny. Za stálého míchání přivedeme k varu. Poté povaříme ještě 2 minuty, stále mícháme.
Zveřejněno 23. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupičná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46
Moje poznámka
Krupičná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46
Nejnovější recepty
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 13 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 15 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková jablečná buchta s tvarohem
LenkaMahu před 28 minutami
Hrníčkové vafle
Hana84 před 33 minutami
Celozrnné placky z bramborové kaše
jaroko před 41 minutami
Staročeská křenová polévka
mira68 před 1 hodinou
Utopenci
magdalenka před 2 hodinami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 2 hodinami
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 2 hodinami
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 2 hodinami
Bábovka...
O.michalek93 před 2 hodinami
Dršťková polévka I
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
krupice recept,
dětská krupice recept,
recept na krupičnou kaši,
recept krupice,
dětská krupice,
krupice - recept,
jak uvařit krupičnou kaši,
jak uvařit krupici,
jak uvařit dětská krupice,
recept na krupici,
recepty krupice,
krupice recepty,
jak se vari krupice,
recepty z krupice,
priprava krupice,
vaření krupice,
jak udělat krupičnou kaši,
krupice-recept,
dětská krupice-recept,
krupice kaše
Suroviny:
mléko,
cukr krupice,
krupice,
sůl
Komentáře (20)
na 1 porci:
1 hrnek (1/4 litru) mléka
3 PL (rovné) krupice
1 PL cukru
špetka soli
Krupici nechat v mléce nabobtnat, pak teprve vařit za stálého míchání.