Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče

Václav Frič je milovník klasické české kuchyně, proto v jeho hospodě nemůžete s výběrem jídla šlápnout vedle. Ať už svíčková, koprovka nebo dozlatova vypečená kachna, budete mít boule za ušima. My pro vás máme recept na jeho verzi knedlo zelo vepřo.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 100 min

160 min (60 min příprava + 100 min tepelná úprava)

19. 9. 2010 13:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 167 kJ / 1 713 kcal
Bílkoviny109,01 g
Tuky117,33 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 290 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy52,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Apetit

Já jsem nedávala do zelí slaninu. Množství surovin jsem si v receptu upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2017 18:20

lemeL: :-8

lemeL lemeL

9. 10. 2017 17:34

Nevadí :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2017 12:56

Dovolila jsem si přidat foto, pokud nevadí :-)

Lucie

20. 12. 2015 16:35

My zrovna dojedli a pritel se vyjadril "tohle je jidlo na urovni". Zeli i maso vyborne :)

sarkaturka

12. 12. 2015 13:52

Nemá chybu...,pochvala od celé rodinky zítra pro velký úspěch k obědu,:-D:yes:

domdomca

11. 4. 2014 18:24

Diky :yes:

lemeL lemeL

11. 4. 2014 17:22

domdomca: vcelku :-)

domdomca

11. 4. 2014 16:14

A tu krkovici jste davali do pekace vcelku ci nakrajenou na platky? Ja jen, zda se mi vcelku dostatecne propece a zda se mi platky zase nepripali... jsem zacatecnik :-))

spagetka spagetka

11. 3. 2014 10:43

lemeL: Možná doplň k tomu dochucení zelí octem atd - "dle vlastní chuti". Každý to má rád jinak kyselé nebo sladké a univerzální recept na to není. Když doplníš "dle chuti", každý bude spokojený. Mimochodem, můj muž raději hodně kyselé, já víc nasládlé, takže to upravujeme na talíři ;-);-);-)

Pavla

11. 3. 2014 10:28

ten ocet bych tam nedavala.
;-)

pazderka83

10. 3. 2014 14:09

Delala jsem dnes k obedu, dobrutka, to se musi nechat, ale pouzila jsem sterilovane zeli a jedine co jsem pridavala byl cukr.Dost cukru. Maso je dokonale. :yes:

věra

5. 7. 2013 10:16

taky to jdu ozkusit

gustav

22. 5. 2013 15:56

Top jen tu neni zminka o knedliku :/ Jsem v zahranici a knedlik musim udelat;-(

lemeL lemeL

1. 1. 2013 17:49

To jsem ráda :yes:

ondreej

1. 1. 2013 13:34

no, je to fakt výborný recept!:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedlo vepřo zelo recept knedlo vepřo zelo recept vepro knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo recept knedlo zelo vepřo recept recept na knedlo vepřo zelo recept na vepro knedlo zelo knedlo zelo vepřo recepty knedlo vepro zelo vepřo zelo knedlo recept knedlo vepro zelo vepřo knedlo zelo od babicky recept na vepřo ,knedlo ,zelo vepřo knedlo zelo video svíčková podle friče recept na knedlo zelo vepřo knedlo vepro zelo video recepty knedlo-vepřo-zelo knedlo vepřo zelo video

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý, cibule, sádlo vepřové, mouka hladká, sádlo vepřové, slanina, cibule, zelí kysané, kmín drcený, cukr krupice, sůl, ocet, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gpJ