Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá pizza "domácí" sýrová a chorizo

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 10. 2010 19:39

Suroviny

Porce: 2 velké plechy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 299 kJ / 4 134 kcal
Bílkoviny173,23 g
Tuky202,56 g
Vláknina16,18 g
Cholesterol 448 mg
Sodík 11,18 g
Sůl27,84 g
Sacharidy396,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Protože mám velký plech jen jeden, pekla jsem postupně a druhá polovina těsta čekala na zpracování ve vypnuté pekárně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Evane

14. 5. 2011 11:32

Dělám podobné těsto a moc nám chutná, tak jsem zkusila i toto a výsledek stejný - moooc dobré ;-). Co se množství týče - 2 plechy (jedna salámová, druhá vegetariánská kukuřice a sýr) a najedli sme se z toho 4 (s tím, že já jsem se pře...papala):-p. Posílám bodík.:yes:

chocolate chocolate

8. 4. 2011 09:25

Fiona:Nevím, jestli pečeš, ale těsto je z půl kila mouky, takže čtyři lidé se určitě nají.S těstem se dobře pracuje a v pohodě vystačí na dva klasické velké plechy.

Fiona

8. 4. 2011 09:19

Nadja: Haha to jsme se zasmáli ..Existuje pizza i malá a obrovská a tu když rozdělíte na několik dílů tak z každého se nají rozdílné množství lidi.Pochopeno?:-D

isindy isindy

20. 3. 2011 23:35

Nadja: :-D hezký vtípek ;-) a dík za důveru :-K

Nadja Nadja

19. 3. 2011 13:51

:-D:-D:-D Pro kolik osob ? To je asi jak s tou blondýnkou, která si objednala pizzu - číšník se jí ptá, na kolik dílů ji chce rozdělit - na 4 nebo na 8. A blondýnka se zamyslí, pak říká: raději na 4 díly, 8 to je moc, to bych nesnědla.
:-p Také jsem už pár těst vyzkoušela a nic moc, tak se těším na toto. Recepty od Isi nikdy nezklamou.
:yes:+29.:yes:

isindy isindy

14. 3. 2011 18:44

Fiono, těžko říct :-8 to záleží, kolik toho sníte :-D nám stačilo pro 4 lidi...byly to dvě velké pizzy - kruhy přes celý velký plech...ale znám jedince, kteří takovou slupnou sami ;-)

Fiona

14. 3. 2011 18:35

děkuji a pro kolik je to celkově osob? :-8

isindy isindy

14. 3. 2011 18:24

Fiono, dobrý den :-) dělám dvě velká kola, peču postupně ;-)

Fiona

14. 3. 2011 17:21

Dobrý den,pizzu dáváte na plech jako po celém jeho obvodu nebo jí rozválíte do tvaru kola? Děkuji:-)

isindy isindy

27. 2. 2011 10:26

Bubles, děkuji za pochvalu, těší mě, že jsi byla spokojená :-K

Bubles

27. 2. 2011 09:19

Včera jsem dělala toto těsto na pizzu(náplň jsem udělala jinou:-8 ) Těsto bylo úžasné. Bylo vláčné a hlavně se s ním moc dobře pracovalo. Vůbec se mi nelepilo na ruce.:-p :-)) Pizza všem moc chutnala. Myslím, že tuto pizzu budu dělat hodně často:-D

isindy isindy

21. 2. 2011 22:36

Elizxo, tos mi udělala velkou radost, že vám chutnalo :-) pícku sice taky nemám, ale i z plechu jsme spokojení ;-)

Eliza Eliza

18. 2. 2011 23:45

IVANKO, veliké DÍKY za recept. Konečně jsem vyzkoušela a těstíčko je naprosto úúžasné, prostě jako z pizzerie, chutí, konzistencí, stupněm měkkosti i křupavosti zároveň... Pekla jsem nejen pro nás, ale i pro návštěvu - ségru a její dcerku, okamžitě si odnášely recept...;-) Koukaly, jak je to snadné a vlastně rychlejší než objednávka pizzy hotové...;-):yes: No, popravdě, já koukala taky... Opravdu máš moje veliké díky a jen čučím, co se známým těstem udělá přerušení kynutí...už to není taková ta domácí buchta, jakkoli tenounce vyválená, ale skutečná pizza, kterou si člověk objedná v pizzerii. (ještě by to chtělo pícku a bylo by to naprosto autentické) Prostě a jednoduše, moc děkuju a těším se na další tvoje vychytávky.
Bod jsem už poslala dávno, škoda, že nejdou další...;-):yes:

isindy isindy

5. 2. 2011 20:15

evule, děkuji moc za radostnou zprávu ;-):-K mimochodem - kvásek z vody a droždí ti nikdy nepůjde, musíš vždy přidat trochu mouky, aby se droždí mělo na čem rozjet ;-) a špetka cukru tomu pomůže - a chuť neovlivní....sůl, olej a zbytek mouky až po vzejití kvásku (přímý kontakt soli a droždí kavsnice "zabije") :-) ale jsi holka šikovná a poradila sis sama, tak snad jen jako rada pro příště ;-)

evule

5. 2. 2011 16:50

Ahojky, takže zkoušela jsem udělat těsto bez pekárny a dopadlo to naprosto senzačně:yes::yes::yes::yes::yes: návštěva přišla a všechno spapkala a já jsem jen rozdávala receptíky a odkaz na tuto stránku:yes: Takže obrovský dík:-K;-):yes: Kvásek se teda jen z vody a droždí neudělal, nicméně jak jsem přidala další suroviny, tak těsto začalo kynout.:-):-)) Lepší jsem nejedla, báječné, dokonalé luxusní no prostě naše plná bříška mluví za vše!:-8:yes: ISAHU DĚKUJI!:yes::yes::yes:

1 2 3 4 5 6 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí pizza rychlá pizza domácí pizza recept sýrová pizza recept syrova pizza rychlá pizza recept pizza sýrová nejlepší domácí pizza náplň na domácí pizzu rychlé těsto na pizzu chorizo chorizo recept recept na sýrovou pizzu sýrová pizza se smetanou pizza sýrová recept sýrová náplň na pizzu recepty pizza náplň recept na rychlou pizzu co je chorizo domácí pizza nápln

Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí sušené, šlehačka, sýr tavený, česnek, sýr mozzarella, sýr eidam, sýr niva, chorizo, kečup pikantní, cibulka jarní, sýr eidam

TopRecepty.cz

Rychlá pizza "domácí" sýrová a chorizo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nOqY