Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 303 kJ / 72 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z tuku a hladké mouky uděláme světlou jíšku, přidáme rajský protlak, rozvaříme, přilejeme vývar a povaříme asi dvacet minut.
Krok 2: Přidáme nakrájenou bazalku, osolíme, přidáme cukru podle chuti a ještě chvilku povaříme.
Krok 3: Nakonec vložíme uvařenou pohanku.
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajská polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZz7
Moje poznámka
Rajská polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZz7
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 44 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 49 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka,
polévky recepty,
rajská polévka recept,
pohanka recepty polévky,
polévka spohankou,
rajská polévka spohankou,
rajská polávka pohabnka,
rajská polévka s kapankou,
kapani z pohankou,
rajská polévka z bujonu,
rajská polévka pohanma,
tomatová polévka s pohankou,
tuk ceres diskuze
Suroviny:
tuk,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
vývar,
sůl,
pepř,
cukr,
pohanka
Komentáře (2)