Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňský knedlík

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 11. 2010 10:10

Suroviny

Porce: 1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 168 kJ / 2 191 kcal
Bílkoviny72,62 g
Tuky77,93 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,03 g
Sacharidy292,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Medzinárodná kuchárka, českej autorky Juliany A. Fialovej. Krajina pôvodu receptu: Rakúsko. Známy recept aj v štátoch strednej Europy. Odporúčam variť v alobale.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

9. 11. 2010 19:00

Meszarosovabolya - vaše recepty jsou sice dost finančně náročné, ale určitě chutné. Jenom nechápu, proč vkládáte tolik fotek. Je určitě dobré ukázat fotopostup, ale jak vypadá vyklepnuté vajíčko, rozšlehané vajíčko, pokrájené housky - to není postup.

zizala zizala (moderátorka)

9. 11. 2010 11:54

Komu dělá potíže slovenština, může použít překladač nebo se zeptat. Myslím, že mu leckdo rád pomůže a poradí. Zde se dodržuje, že názvy jsou v češtině kvůli vyhledávání, text může být slovensky. U sousedů by zase měl být alespoň název slovensky, zbytek může být česky. O zbytečnosti toho, aby byly totožné recepty tu i tam se už psalo víckrát, je to i v diskuzi. Já jsem ale taky zpočátku v prvotním nadšení přetáhla pár svých receptů k sousedům. Chtěla jsem napomoci rozvoji stránek. Teď už tam recepty nedávám, musela bych dát jiné tam a jiné tu a to bych nestíhala :-8

miroslavrozsival

9. 11. 2010 00:35

Olino16 to by ses musela zeptat někoho kdo je tu od samého začátku nebo adminů, jak to mají dohodnuté s úplně stejnými recepty na cz a sk topkách, třeba Žížala o tom bude něco vědět.;-)A ohledně toho jestli tady někomu dělá problémy slovenština, ten název česky je, ale ten zbytek už ne.;-)

olina16

9. 11. 2010 00:06

Tak kdyby byly úplně stejné??? No ale jedny jsou v Čechách a druhé na Slovensku. A někomu třeba dělá problém číst ve slovenštině nebo naopak. Ale nechci to tady nějak rozebírat. Mě by jen bylo líto, kdyby třeba zrovna tenhle recept měl být vymazán jen proto, že je i na sk:-)

miroslavrozsival

8. 11. 2010 23:53

Olinko 16, kdyby stejné recepty byly na topkách cz i sk, mohly by se jedny z nich zrušit, nemyslíš;-) A klidně tam nakoukni, i když nejsi registrovaná na SK topkách, máš k tomu příležitost, jen změň praporek nahoře.

olina16

8. 11. 2010 23:49

A co se týká Slovenských topreceptů, já tam třeba vůbec nechodím a určitě nejsem sama, takže nevím, proč by neměly být stejné recepty tady i tam.:-?

olina16

8. 11. 2010 23:45

Podobné recepty tu sice jsou, ale tento se mi moc líbí a pokud bych chtěla vídeňské knedlíky vařit, vybrala bych si tento. Např. někde je hrst mouky /to může být velký rozdíl/, tady je 30g, je tu krásně napsaný postup, takže i méně zkušení mohou podle toho vařit apod. Myslím, že mnozí by si měli vzít příklad z toho, jak má recept správně vypadat.:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 11. 2010 22:02

Magdi jasně;-) Musely tam přece při rozjezdu nějaké recepty být a pak po spuštění stránek už to bylo na uživatelích,aby přidávali své recepty:yes:

magdalenka magdalenka

8. 11. 2010 21:56

Merylka, výnimou sú zrejme prvé recepty na slov.TOP, jednoducho boli odtiaľto "pretiahnuté" tam...

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 11. 2010 21:50

Taky si myslím, že by se neměly dávat stejné recepty se zkopírovaným postupem a stejnými fotkami jak tady tak i na SK Topky. Pokud to tak bude dělat každý, tak nevím k čemu to bude dobré. Myslela jsem, že u sousedů najdu něco jiného než je tady a věřím, že taky uživatelé slovenských Topek tady k nám budou nakukovat a taky asi očekávají něco jiného, než mají doma. Měla jsem představu, že to bude tak nějak podobně fungovat.

zizala zizala (moderátorka)

8. 11. 2010 21:17

No, já myslím, že hlavně dohoda zněla: nedávat na obě strany zcela totožné recepty se stejnými fotkami:-/

magdalenka magdalenka

8. 11. 2010 20:28

A vyhľadávač tam berie slovenské názvy...

ivulinka ivulinka

8. 11. 2010 20:22

Normálně se do diskuzí tohoto typu nemíchám, ale dneska mi to už nedá...
Je nutné, aby u každého tvého receptu bylo 11 fotek fotopostupu? A také si myslím, že tvoje recepty by byly spíše přínosem pro slovenské Toprecepty, spousta tvých receptů je téměř totožných s podobnými recepty a na slovenských nejsou, takže zastávám názor jako některé zdejší uživatelky, že tady stačí pouze vložit fotku k podobnému receptu.
Myslím si, že Toprecety SK by tvoje recepty vstřícně přivítaly, ty totiž tak rozjeté jako české ještě nejsou.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

8. 11. 2010 19:54

Dakujem za pekné hodnotenie:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

8. 11. 2010 19:53

Magdalénka, to čo si napísala, je naprosto ok. Zamyslela somsa nad vecou a problém vidím najskôr v tom, že nezadávam dosť českých termínov do vyhľadávača. Bude to asi tým, že neovládam českú terminologiu v dostatočnej šírke, ale len hovorovú reč. Preto len budem rada, ak ma na to upozorní ktokoľvek, ale slušnou formou. Teraz som nemyslela práve Teba. Trebárs ak mi napíše správny český názov, aby som si to mohla vo vyhľadávači overiť a dať do poriadku. Okrem toho existuje aj SZ. Jarka-žížalka, ubezpečujem Ta, že beriem každý slušný kopmentár, nielen pozitívny, ved je to na prospech veci, a o to ide:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vídeňský knedlík vídeňský knedlík recept videnske knedliky recepty vídeňský knedlík pravý vídeňský knedlík recept na vídeňský knedlík vidensky knedliky vídeňský knedlík top recepty vídeňské knedle knedlíky vídenské videnske knedliky recept viedenský knedlík knedlík vídeňský vídeňský knedlík bavorské žemlové knedlíky vidensky knendlik videnskyknedlik vydensky knedlik vídenský knedlík recepty recept na vídeňské knedlíky

Suroviny: houska, máslo, vejce, žloutek, mléko, cibule, petrželka, mouka hrubá, máslo, mléko, pepř, květ muškátový

TopRecepty.cz

Vídeňský knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqMx