Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory plněné brynzou

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 167 kJ /
1 713 kcal
Bílkoviny71,42 g
Tuky120,80 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 2,69 g
Sůl7,00 g
Sacharidy79,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky dobre vydrhneme a v šupke uvaríme do mäkka. Necháme vychladnúť. Potom odrežeme z každého zemiaka vršok, zemiak vydlabeme, naplníme náplňou, uložíme na ňu plátok slaniny a priklopíme odrezanou časťou zemiaka. Krok 2: Uložíme na pekáč ( na papier alebo slabo vymastíme ) a pri teplote 200°C pečieme 15 minut. Krok 3: Podávame s pórkovou prílohou a posypeme nadrobno narezanou kapiou. Krok 4: Náplň : Bryndzu dobre vymiešame s vydlabanou časťou zemiakov a mletou paprikou. Krok 5: Príloha : Pór narežeme na kolieska, pridáme olej, ocot, vodu, soľ, cukor a korenie a privedieme k varu. Povaríme 5 minút a prikryté necháme dôjsť.

Zveřejněno 7. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory plněné brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19Go

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory plněné brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/19Go

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Úžasné, samé dobrůtky...:-p:yes:

:-p:yes::yes: mňam, to musí být dobrota:yes::-K

Klariska, s tým obsahom tuku máš síce pravdu, ale napriek tomu bryndza dokázateľne znižuje obsah "zlého" a zvyšuje obsa "dobrého" cholesterolu, znižuje hladinu krvného cukru, a dokonca aj tlak.
V bryndzi sú premnožené probiotiká, v bryndzi je vyše 20 druhov prospešných mikroorganizmov, kým probiotický jogurt ich má iba 1 - 2 druhy.
Má výborné účinky pri prevencii rakoviny hrubého čreva, zvyšuje imunitu.
Má antisklerotické účinky...a mnoho vápnika , atď. Preto sa radí medzi funkčné potraviny, teda také potraviny, ktoré výrazne ovplyvňujú pri pravidelnej konzumácii zdravie. ;-);-);-):-D

Terezko,hned bych si dala.:-p:-p

Jejda,to vypadá náramně.Brynza a brambory je skvělá kombinace.:-p:-p:-p:yes:

Radost pohledět :yes::-K.
K.Radul, dietní to nebude, brynza má 40-50% tuku v sušině a o slanině raději nemluvit :-p, ale chutné určitě :o).

Vypadá to dobře:-p+11:yes:

:yes::-p

to by mohlo být i dietní:yes:

to vypadá dobře...:yes:+:yes:

Mňam..vypadá to fantasticky:-p Vyzkouším:yes:

já bych jed:-p:-8:yes:Teri,co mi to děláš:-?;-):-D

Terezka, určite vyskúšam:-p:-p:yes::yes::yes:

:-p:yes::yes::yes:, to já můůůžu!!

Nádherný recept, Tejajo! :-O Brambory mohu na všechny způsoby, tenhle mě tedy zaujal. . . Ukládám a vyzkouším :yes: +1

Načíst další komentáře (2)

Tématické fráze:
plněné brambory, recepty s brynzou, brambory s brynzou, brambory plněné brynzou, plněná brambora, pečené brambory s brynzou, plněné papriky brynzou, brambory plnene, plněný brambor, brambory, mail konstans.com.pl loc:cz, top recepty s brynzy, brambory plněné bryndzou, papriky plněné brynzou, mail konstans-papier.com.pl loc:cz, zemiaky plnene brynzou, brambory recepty, brynza recepty, recepty plněné brambory, plněné brambory recept

Suroviny:
brambory, kapie červená sterilovaná, slanina uzená, brynza, paprika sušená sladká, pórek, ocet vinný bílý, olej, voda, sůl, pepř, cukr

Přidat fotografie receptu