Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 039 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,16 g |
Tuky | 75,88 g |
Vláknina | 24,04 g |
Cholesterol | 612 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 63,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymnP
Moje poznámka
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ymnP
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 5 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 5 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 7 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 7 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 9 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 9 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 10 hodinami
Tématické fráze:
brokolice s česnekem,
brokolice s omáčkou,
brokolice recepty,
vařená brokolice s česnekem,
pošírovaná brokolice,
zapečené filé s bylinkovou omáčkou,
recept brokolice s česnekem,
brokolice ve vodě,
omacka z brokolice,
co uvařit z brokolice,
vařená bokolice,
fařená brokolice,
brokolice bylinky recept,
brokolice,
bylinky k brokolici,
brokolie s maslem,
menu brokolice příprava,
omačka na brokolici,
barva brokolice,
uvařená brokolie
Suroviny:
brokolice,
mléko,
smetana,
máslo,
mouka hladká,
žloutek,
česnek,
sýr parmazán strouhaný,
petrželka hladkolistá,
pažitka,
libeček,
majoránka,
sůl
Komentáře (19)
Mimochodem tip - trochu sody bicarbony do vody na brokolici, drží barvu, i kdyby to člověk nechytil a uvařil více
Ale děkuju, ale nepřechval mě...