Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 137 kJ / 2 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,02 g |
Tuky | 17,35 g |
Vláknina | 41,32 g |
Cholesterol | 33 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 445,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W8yW
Moje poznámka
Těstoviny se špenátem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W8yW
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
žampiony se špenátem,
špenát se žampiony,
těstoviny se žampiony,
těstoviny se špenátem,
těstoviny se špenátem a žampionama,
žampiony recepty,
špenát žampiony,
špenát a žampiony,
špenát s žampiony,
těstoviny recepty,
těstoviny se žampiony recepty,
zampiony spenat,
těstoviny,
zampiony a spenat,
testoviny s zampiony,
špenát s těstovinami,
těstoviny s listovým špenátem a žampiony,
recept ze spenatu kureciho masa a zampionu,
špenat s žampionama,
recepty z žampionu
Suroviny:
těstoviny,
protlak špenátový,
žampióny,
sůl,
koření černé,
cibule,
česnek,
ořech muškátový,
olej,
mouka hladká,
mléko,
sýr
Komentáře (5)