Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na másle

V jednoduchosti je krása a u ryb to platí dvojnásob. Máte-li kvalitního, čerstvě uloveného pstruha, je skoro hřích nakládat ho do marinády nebo jej těžce kořenit. Stačí jen trocha másla a svěží bylinky. Pečeného pstruha si dejte s vařeným bramborem nebo lehkým zeleninovým salátem.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

30. 5. 2008 19:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 305 kJ / 1 029 kcal
Bílkoviny4,40 g
Tuky99,52 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radekhk radekhk

19. 7. 2023 22:18

jak píše autor v jednoduchosti je krása- dodám jen , když se vám povedou sehnat potočáci jako nám letos na dovči tak to je potom delikatesa v téhle jednoduché , ale výtečné variantě

Jojko Jojko

25. 12. 2013 13:27

savlinka: my sme pstruhový na obed aj na večeru-šťastné a veselé vianoce

savlinka savlinka

24. 12. 2013 16:40

Dnes byl na oběd;-)

hrabe

26. 5. 2013 13:18

Jednoduché a dobré...

Inecka

14. 4. 2013 09:55

aaadobromila:

Proč se tady pořád řeší gramatika a ne to, jak fajnový je receptík.A co jsi budem povídat, to teda je:-p;-)

aaadobromila

3. 11. 2012 20:11

savlinka: Prosim vás nezlobte se, ale lipan podhorní se píše podhorní dohromady ! ;-)

savlinka savlinka

3. 11. 2012 20:10

u nás dnes byl udělán tak lipan pod horní;-)

jirka

24. 1. 2012 17:30

jdu na to
:-)

Hrdislav

5. 11. 2011 14:45

Jdu na to,snad se to povede :-O

Majkl

3. 7. 2011 17:12

Výtečnost :-K

cesneku

20. 11. 2010 18:58

super :yes: pár foteček jsem přidal,jestli budou vadit vymažu;-)

dajens dajens

27. 8. 2010 21:37

taky takhle děláme pstroužky :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 7. 2009 07:19

Po osolení jsem pstruhy nechala víc než hodinu odležet hřbety dolů, aby se sůl dostala i do silnější vrstvy svaloviny:yes:A před obalením přidala trochu drceného kmínu.

Výtečná ňamina:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recepty pstruh recepty pstruh pstruh recept recepty na pstruha recept pstruh ryba na masle jak udělat pstruha recepty na pstruhy top recepty pstruh pstruh v troubě recept na pstruha recepty ze pstruha recept na pstruhy pstruh na kmíně ryby recepty recepty ryby pstruh recepty z pstruha recept na pstruha od pohlreicha pstruch na masle

Suroviny: pstruh, sůl, mouka hladká, citron, nať petrželová, máslo

TopRecepty.cz

Pstruh na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGz